Stuntstep Kopen

Wil je een stuntstep kopen en weet je niet welke je moet aanschaffen? We hebben diverse soorten stuntsteps in ons assortiment. Wil je een stuntstep kopen en weet je niet welke je moet aanschaffen? Wij helpen je hier graag bij doormiddel van deze aankoopgids! Bekijk welke stunt step bij jouw wensen past en lees de kooptips voor het vinden van het juiste type stuntstep.

Er zijn verschillende soorten steps. Er zijn stuntsteps, offroad steps en de fun/ kinder steps. Bij het aankopen van een step is het goed om nadenken voor welk doel je je step gaat gebruiken.

stuntstep koopgids

Stuntsteppen

Steppen is voor jong en oud. Stunt steppen behoort ook tot de extreme sporten, dit is dan ook waarom er een breed assortiment aan steps in onze webshop te vinden is. In deze aankoopgids zullen we het uitgebreid over de stuntstep hebben. Er zijn veel verschillende soorten stunt steps. Hoe kies je de juiste stuntstep uit, en welke stunt past het beste bij jou? Wij leggen het in de onderstaande koppen uit.

stuntstep voor beginners

Stuntstep voor beginners

We zien vaak dat de jeugd van een kinder/fun step al snel naar een stuntstep overgaan. Kinderen willen al snel trucs leren. Bij een beginnende stuntstepper begint het vaak met springen. De kinder/fun steps zijn hier niet voor gemaakt. Een stuntsep voor beginners begint bij een prijsklasse vanaf €60,-

Als je als kind wilt beginnen met stunten, neem dan nooit een kinder/fun step of een opvouwbare step. Deze zijn namelijk niet sterk genoeg en zijn dan ook niet voor dit doeleind bedoeld.

Als je ouder bent dan 16 jaar is het beter om een stuntstep van een duurdere klasse te gaan gebruiken. Je komt dan al gauw terecht bij de gevorderde stuntsteps. Stuntstep voor beginners zijn vaak van aluminium gemaakt, dit materiaal is goedkoper in prijs maar minder in kwaliteit in vergelijking tot een gevorderde step.

Bekijk hier onder de beste stuntsteps voor beginners

Uitgelichte stuntsteps voor beginners

Stuntstep voor gevorderden

Als je geen beginner meer bent dan zal je graag een stap vooruit willen zetten naar een step voor gevorderden. Een step voor gevorderden is vaak zwaarder. Dit heeft te maken met het feit dat hij meer balast aan moet kunnen met de diverse trucs die worden uitgevoerd. Daarnaast is de opbouw van de vork en het HiC compressie systeem verbeterd ten opzichte van de beginners stuntsteps.

Bekijk hier onder de beste stuntsteps voor gevorderden
stuntstep voor gevorderden
Voordelen van een stuntstep

Zowel beginners als gevorderden stuntsteps bieden diverse voordelen. We hebben hier onder kort samengevat wat de voordelen van een stuntstep zijn:

De best verkochte steps in ons assortiment maken goed gebruik van de bovenstaande voordelen. Wij hebben deze stuntsteps voor je op een rijtje gezet, bekijk de best verkochte stuntsteps hier onder.

Best verkochte stuntsteps

conclusie stuntstep kopen
Conclusie

Stuntsteppen kan zowel door jong als oud gedaan worden. Als je onder de 16 bent en je begint net met stuntsteppen dan zal een step in een lagere prijsklasse van circa €60 tot €130 al volstaan.

Als je boven de 16 bent en/of meer gevorderd bent dan een beginner dan is het beter om naar een hogere prijsklasse te kijken. Zowel voor het extra balast dat de step moet kunnen dragen als voor de extra hoge kwaliteit van de onderdelen. Wij bevelen hiervoor de prijsklasse van €150+ aan.

Ben je na het lezen van de Stuntstep aankoopgids er nog niet helemaal uit welke step het beste bij jou past? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons op +31 6 12753072. We helpen je graag!

 

We hebben een uitgebreid assortiment aan stuntsteps. Klik op de onderstaande ‘SHOP NU’  knop om het volledige assortiment te bekijken:

Blog

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?