Over Ons

stuntstep close up

Wie zijn wij?

Wij zijn David Ziessen en Jaimy van Wijngaarden. Op deze pagina kom je alles te weten over ons en hoe Extreme Sports Center is ontstaan.

In 2014 werkte ik, Jaimy van Wijngaarden voor David Ziessen bij de bootverhuur Nikano als SUP instructeur. Tijdens het werken bij Nikano ben ik langzaamaan door gaan groeien binnen het bedrijf. Na circa 3 jaar voor David gewerkt te hebben bij Nikano kwam David met het plan om samen wat op te zetten, namelijk een webshop voor Stand Up Paddle Boarden. Ik vond het een super plan en ben er dan ook direct mee ingestemd.

Vanuit hier zijn wij samen gaan bouwen aan de webshop genaamd Isupcenter.

Isupcenter

Onze webshop Isupcenter heeft het voor ons mogelijk gemaakt om een nieuw project te starten waar wij naast het suppen ook passie voor hebben, namelijk outdoor sporten zoals skateboarden, skeeleren, steppen etc. Dit nieuwe project dat wij met passie gestart zijn is Extreme Sports Center het resultaat van.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen aan het buitensporten te krijgen met onze outdoor-fun producten!

Extreme Sports Center is dé skate webshop van Nederland. Je kan bij ons terecht voor alle vragen over de outdoor-fun artikelen in ons assortiment. Wij zijn via de e-mail, whatsapp en de telefoon te bereiken. Bekijk onze contactpagina voor meer informatie.

over ons extreme sports center

Waarom bij Extreme Sports Center Kopen?

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?