Thrasher

Het is begonnen in 1981 toen Thrasher magazine zijn eerste blad uitbracht in San Francisco. Het bedrijf is door Kevin Thatcher, Eric Swenson en Fausto Vitello opgericht in 1981. Ze weten alles wat er ook maar te weten valt in de skatewereld.

Thrasher Magazine

Deze magazines waren niet weg te denken in skate winkels. Het is de langst bestaande en beste verkochte skate magazine aller tijden. Het tijdschrift bestaat al meer dan 20 jaar! Dit tijdschrift staat letterlijk voor alle roots en evolutie van skateboarding.

Thrasher Skate Video’s

Thrasher is volledig internationaal herkend en geaccepteerd. Naast hun populaire tijdschrift, kwamen ze met serie skate video’s met de meest populaire skateboarders van de wereld.

Thrasher Kleding

Het merk is het langst bestaande skate merk van alle landen. In heden richten zich vooral op hun populaire website en hun Thrasher skate kleding. Het is zo bekend, dat het niet alleen in skateparken wordt gedragen. Ook wordt het gebruikt als alledaagse kleding. Voor jong en oud, zowel jongens als meiden. Skate and Destroy dat was quote. Deze quote leeft nog steeds voor in hun skate kleding.  Ze gebruiken materiaal om je ook bewegingsvrijheid te geven tijdens het beoefenen van een actiesport.

Voordelen van Thrasher:

  • Comfort: Hun kleding is bedoeld om je zelf lekker voortebewegen.
  • Brede collectie: Van T-shirt tot aan heerlijke skate sweaters.
  • Kennis: Alle kennis over het skateboarden
  • Toffe video’s: De gaafste skate video’s van de wereld
  • Tijdstrift: De skate tijdschrift van wereld.

Bekijk hieronder onze collectie:

Toont alle 6 resultaten

Winkelwagen
Zoeken
Filters resetten
Scroll naar boven