Retourneren & omruilen

Retourneren

U dient na ontvangst van het pakket te controleren of de artikelen conform de bestelling zijn geleverd. Wanneer dat niet zo is, dan dient u Extreme Sports Center hiervan binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Zorg er voor dat je ordernummer altijd duidelijk vermeld staat.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@extremesportscenter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Omruilen

Een artikel omruilen kan binnen 14 dagen zolang het artikel in nieuwstaat is. Wilt u een artikel omruilen? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@extremesportscenter.nl.

Retouradres

Let op: meld eerst uw retour aan via klantenservice@extremesportscenter.nl en wacht op een reactie voordat u het pakket verzend.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?