Klantenservice

Klantenservice

Extremesportscenter.nl streeft ernaar u zo snel en uitgebreid mogelijk te informeren over onze producten om daarmee u de kans te geven tot een goede keuze te komen wat betreft uw materiaal. Via whatapps +31612753072 zijn wij altijd bereikbaar. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan vindt u op deze pagina onze mogelijkheden wat betreft retourneren en onze klachtenprocedure.

14 Dagen bedenktermijn
Na aanschaf van uw product(en) via extremesportscenter.nl heeft u tot 14 dagen na bezorging de tijd om uw aankoop te herroepen. Voorwaarde hierbij is wel dat de verpakking weliswaar geopend maar het product zelf niet gebruikt mag zijn. Om een soepele afhandeling te kunnen garanderen, raden wij u aan voor retournering contact met ons op te nemen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Let op: het terugsturen van een SUP-board is niet mogelijk via PostNL; Extremesportscenter.nl zal in geval van herroeping een mogelijkheid tot terugsturing voor u trachten te regelen. De kosten voor terugzending zijn echter voor de consument. De eventuele kosten voor de heenzending worden aan u terugbetaald.

Na retournering van uw product zult u uiterlijk binnen twee weken het aankoopbedrag terugontvangen.

Klachtenprocedure
Heeft u ondanks onze inspanningen u zo goed mogelijk van dienst te zijn geweest, onverhoopt toch een klacht? extremesportscenter.nl hoort dit graag van u via e-mail of telefoon. Stuurt u uw klacht via e-mail dan ontvangt u binnen 24 uur een ontvangstbevestiging van ons en uw klacht zal tenminste binnen 5 werkdagen in behandeling worden genomen. Mail naar onze klantenservice afdeling: klantenservice@extremesportscenter.nl

Garantie
Extremesportscenter.nl leeft de conformiteitseis uit de Wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming na. Wij staan voor deugdelijke producten. U mag verwachten dat een door ons geleverd product binnen redelijke verwachtingen fungeert. Mocht uw product defect raken, dan kun u natuurlijk ook op ons rekenen.

In de praktijk geldt dat fabrikanten van stand up paddle producten een garantietermijn hanteren van één jaar. Op de website van de fabrikant van uw product kunt u de precieze garantieregeling en voorwaarden vinden.

In geen geval zal een beperking in de fabrieksgarantie afbreuk doen aan uw wettelijke recht op garantie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?