Winter handschoenen

Winter handschoenen zijn erg fijn om te dragen tijdens de winterse, koude dagen. Er zijn verschillende type winter handschoenen, waarvan de meeste een warme binnenvoering hebben of wind en waterdicht zijn.
De meeste kan je zowel op de fiets of scooter gebruiken en zorgen voor extra bescherming van je handen. We hebben hebben kinder winter schoenen en volwassenen handschoenen in onze collectie.

Verschillende eigenschappen

  • Winddicht: Sommige winter modellen zijn   ook winddicht. Dit betekend dat er geen wind door de handschoen komt.
  • Waterdicht: Sommige modellen zijn waterdicht. Wachtdichtheid heb je in verschillende gradaties, dit word vaak aangegeven met mm. Waterdichte winter handschoenen zijn ideaal voor wintersporten, maar ook zeker op de fiets.
  • Sneeuw bestendig: Sommige modellen zijn sneeuw bestendig, hier mee word bedoelt als het het sneeuw op je handschoen valt dat het je daar tegen beschermt.

Materialen:

  • Fleece: Sommige zijn van fleece. Fleece is materiaal die heel goed warmte vasthoud. Fleece handschoenen worden vaak voor op de fiets of voor het dagelijks gebruik gehanteerd.
  • Gore-tex: In sommige zit ook gore-tex in verwerkt. Dit is een stof, die zorgt er voor dat de handschoenen volledig waterdicht zijn. Het grote voordeel van gore-tex is dat het ook nog eens goed blijft ademen.

Bekijk hier onder onze collectie:

Enig resultaat

Winkelwagen
Filters resetten
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?