SUP boards

SUP boards zijn razend populair. ‘SUP’ is een afkorting en staat voor stand up paddling. Het is de meest groeiende watersport van dit moment! Suppen is laagdrempelig en toegankelijk voor bijna iedereen. Je bent sportief bezig en het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Suppen is voor elk niveau, of je nu een beginner of gevorderde bent, er is altijd wel een board dat past bij jou!

Soorten boards

Er zijn veel verschillende soorten stand up paddle boards en elk type board heeft een ander doeleinde voor gebruik. Hier onder vind je een korte samenvatting van de soorten stand up paddle boards:

  • Allround stand up paddle board: deze boarden kunnen perfect voor korte tourtjes gebruikt worden op vlak water, maar zijn ook perfect om je eerste golven te pakken op zee.
  • Touring stand up paddle board: het woord zegt het al, deze boards zijn bedoelt om mee te touren. Dit type board kan je zowel voor korte als lange afstanden gebruiken
  • Race stand up paddle board: een race SUP Board is bedoelt voor snelheid. Dit type board word ook gebruikt door ervaren suppers, die graag met hogere snelheden tour tochten wil maken

Voordelen van een opblaasbare SUP

  • Opblaasbaar: het board kun je leeg laten lopen en is gemakkelijk op te bergen voor mensen die weinig ruimte hebben
  • Licht: de opblaasbare sups zijn licht van gewicht en gemakkelijk te dragen
  • Compact: een supboard past prima in de bijgeleverde tas en is omdat hij opblaasbaar is overal mee naartoe te nemen

Bekijk ons SUP Board assortiment:

Toont alle 14 resultaten

Winkelwagen
Zoeken
Filters resetten
Scroll naar boven