welke bescherming voor skeeleren

Welke bescherming heb je nodig om veilig te skeeleren?

Bij het skeeleren is het belangrijk om de juiste beschermdelen om te hebben om zo eventuele blessures te kunnen voorkomen. Maar welke bescherming heb je nodig om veilig te skeeleren? Wij hebben het hier onder uitgebreid voor je uitgelicht:

1. De helm

Een helm is een van de belangrijkste bescherming delen voor het skeeleren. Een val op je hoofd kan heel gevaarlijk zijn. Gelukkig kan het dragen van een goede helm skeeleren veilig en leuk houden! Voor het skeeleren raden wij aan om een helm met luchtgaten te gebruiken en om de helm goed af te stellen op je hoofd.

rekd ultralite helm zwart

2. Kniebeschermers

De knieën raken vaak betrokken bij een val met skeeleren, vooral als je naar voren valt. Daarom is het altijd handig om kniebeschermers te dragen. De standaard harde plaat bescherming beschermt je het beste tegen eventuele blessures. Je kan ook zachtere/meer flexibele bescherming gebruiken. Alleen zijn deze minder veilig. Zorg er altijd voor dat de beschermers goed op de knieën passen.

3. Polsbeschermers

Net als bij de knieën vang je de val ook vaak op met je handen. Polsbeschermers zetten je polsen vast waardoor de kans op een polsbreuk een stuk kleiner wordt. Daarnaast beschermen ze ook tegen schaafwonden bij de pols.
temps polsbeschermers acura zwart
fila elleboog bescherming

4. Elleboogbeschermers

Elleboogbeschermers hebben de zelfde functie als knie beschermers. Het is daarom ook belangrijk dat de elleboog beschermers die je gebruikt, op maat zijn en dat ze goed vast zitten.

Beschermingssets

Heb je liever alle producten in een set? Wij leveren beschermingssets in verschillende kleuren en maten. Bij een beschermingsset hoef je niet meer na te denken over welke beschermingsdelen je allemaal nodig hebt. Alles zit in een compleet pakket. Alleen de helm dient nog los aangeschaft te worden.
roces skeeler bescherming

Conclusie

Het gebruiken van de juiste beschermingsdelen voor het skeeleren is belangrijk om zo eventuele blessures te kunnen voorkomen. Wij hebben een breed assortiment aan skeelers en skeeler bescherming. Kom je er niet helemaal uit welke skeelers of skeeler bescherming het beste bij je past? Stuur ons dan vooral een berichtje, we helpen je graag!

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?