top 3 beste skate en skeeler apps

Top 3 Beste Skate en Skeeler Apps

Skate en skeeler apps

Je kunt je sportieve prestaties in verschillende apps bijhouden en zo inzicht krijgen in de afstand die je hebt gereden, hoeveel calorieën je verbrandt hebt, je gemiddelde snelheid en topsnelheid en er zelfs een app die je vertelt of het wegdek geschikt is voor het skeeleren en/of skaten. De beste en populairste skeeler en skate apps zetten we hieronder voor je op een rij:

Rangschikking

Naam

Geschikt voor 
1GoskateIOS & Android
2StravaIOS & Android
3RunkeeperIOS & Android
   

1. Goskate

Op nummer 1 staat Goskate. Goskate is ontwikkeld door skeeleraars en schaatsers. Sinds 11 april 2022 is de naam veranderd van Sprint naar Goskate. De app is speciaal ontwikkeld voor skeeleren en schaatsen door de KNSB. Wil je bijhouden hoeveel kilometers je hebt afgelegd, wat je gemiddelde snelheid is of wat je maximale snelheid is? Download dan de Goskate app. Met de GoSkate app krijg je ook een overzicht van jouw prestaties, de route die je hebt afgelegd en de keuze om deze route te delen met anderen.

2. Strava

De veel gebruikte sport app Strava is te gebruiken voor veel verschillende sporten waaronder skeeleren. De gratis versie van de app geeft je genoeg inzicht in je sportieve prestaties. Je kan de belangrijke statistieken zien, zoals: afstand, tempo, snelheid, hoogte en verbrande calorieën.

3. Runkeeper

Als je ooit aan hardlopen hebt gedaan of een andere sport dan ken je mogelijk Runkeeper al. Deze app is geschikt voor vele sporten waaronder ook skeeleren. Je kunt in Runkeeper bijhouden hoelang je al aan het trainen bent, hoeveel calorieën je verbrand hebt, je hartslag, je gemiddelde tempo, je huidige tempo, de afstand en je kunt zelfs gepersonaliseerde routines volgen.

Conclusie

Er zijn diverse apps die je kunnen helpen bij je prestaties vast te leggen en je routes uit te stippelen. De bovenstaande top 3 skate en skeeler apps zijn de beste van dit moment en zullen je dus ook zeker helpen bij je skate en/of skeeler avontuur.

Wil je graag skeelers kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan de beste skeeler merken. Bekijk ons assortiment via de onderstaande ‘shop nu!’  knop.

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?