skateparken rotterdam

Skateparken Rotterdam

Skateparken Rotterdam

In Rotterdam kan je zeker goed skaten. Naast de leuke routes die je kan skeeleren, skateboarden of longboarden zijn er ook leuke skateparken in Rotterdam. De locaties van de skatebanen in Rotterdam zijn leuk en erg divers. Bij het onderzoek hebben we gekeken naar de obstakels en de diverstietijd in het skatepark. Ook hebben we gekeken naar de locatie en de reviews van de bezoekers. In de kopjes onder de tabel vind je meer informatie over de top 3 skateparken in Rotterdam. 

Bekijk de tabel met de top 3 skate locaties van Rotterdam hier onder.

skateparken rotterdam

Tabel: top 3 skatepark locaties in Den Haag

PLAATS
NAAM
OMGEVING
RotterdamSkatepark SkatelandIndoor
RotterdamSkatepark Nesselande
Outdoor
Rotterdam
Skatepark Westblaak
Outdoor

1. Skatepark Skateland

Dit is een indoor skatepark. Met het slechte weer is het dus ideaal om dit park te bezoeken. Het is een groot park met twee hallen. Dit park is 20 jaar geleden ontworpen, het pand was eerst een koffiefabriek van Nesté. Met een oppervlakte van 2600 vierkante meter is dit een van de grootste indoor parken van Nederland. Het skatepark heeft verschillende delen waardoor er genoeg ruimte is en er gesplitste groepen zijn. Zo krijg je verschillen in leeftijd, discipline en niveau. Als je je graag een hele dag vermaakt in een skatepark is dit ideaal voor jou!

Adres: Piekstraat 45, rotterdam

2. Skatepark Nesselande

Al houd je van het water en skaten dan is dit een superleuke locatie om te bezoeken. Het is een naast het water gelegen skatepark. Dit park is ontworpen door skaters en is dus helemaal naar de smaak van de algemene skater! De obstakels in dit park zijn leuk, er is voor iedereen wel iets te doen. Het is een gezellig park, maar het enige nadeel is dat het er soms erg druk kan zijn.

Adres: 3059 XX Rotterdam

3. Skatepark Westblaak

Het skatepark is in 2016 vernieuwd na 15 jaar intensief gebruik. De stalen elementen in het park zijn vervangen door een betonnen skate landschap. Het park is 1200 vierkanten meter groot, genoeg ruimte om lekker je eigen lijn aan te houden dus. Het leuke is dat de designer van het park samen met de skaters heeft gezeten om het te gaan ontwerpen.

Adres: Westblaak 1, 3012 KC Rotterdam

Kaart Top 3 skateparken Rotterdam

Benieuwd naar wat de beste skateparken van heel Nederland zijn? Bekijk dan onze top 5 skateparken van Nederland blog.

Wil je graag naar een van de bovenstaande skateparken maar heb je je skate gear nog niet compleet? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop.

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?