skateparken roeselare

Skateparken Roeselare

Skateparken Roeselare 

Waar in Roeselare kan je leuk skaten? Dit vroegen wij ons ook af! Wij hebben onderzocht wat de leukste parken zijn van Roeselare. In ons onderzoek kijken we naar de obstakels maar ook naar bijvoorbeeld de bereikbaarheid van het park.

Tabel: Outdoor Skateparken België

PLAATS
NAAM
Style
Roeselare
Skatepark Trax
Street
Kortrijk
Skatepark LuxaplastStreet
Blankenberge
Skatepark BlankenbergeStreet
Wevelgem
Skatepark Rampaffairz
Street
WaregemSkatepark WaregemStreet

1. Skatepark Trax

Dit park is speciaal gemaakt voor hoe skateboarders het willen hebben. Daarom bezit het veel street elementen zoals stairs en rails. Daarnaast is er geen gebrek aan ruimte in het park en wordt het omgeven door groene bomen. Het skatepark is 24/7 open.

skatepark-blaarmeersen
skatepark luxaplast kortrijk

2. Skatepark Luxaplast

Dit overdekte street skatepark is super gaaf! Met verschillende obstakels en diverse elementen kun je hier niet uitgeskate raken. Het park is voorzien van diverse unieke graffiti beschilderingen wat de feeling van het park uniek maakt. Ook bevat dit park genoeg ruimte om flat ground tricks te kunnen beoefenen.

3. Skatepark Blankenberge

Dit skatepark in Blankenberge is gloednieuw. Met het unieke design en street elementen zoals stairs, rails, ledges en meer onderscheid dit park zich van de rest!

skatepark blankenberge
skatepark rampaffairz wevelgem kortrijk

4. Skatepark Rampaffairz, Wevelgem

Dit outdoor skatepark in Wevelgem/Kortrijk heeft een unieke style die je niet snel ergens anders vind. Je kunt hier heerlijk skaten en uren lang plezier hebben. Dit park is van dinsdag tot vrijdag van 13:00 tot 19:30 geopend en op sommige dagen zelfs langer!

5. Skatepark Waregem

Dit nieuwe skatepark in Waregem bestaat voor het grootste deel uit een bowl. Daarnaast is er ook een kleine ledge en rail te vinden. Voor bowl skaters is dit park ideaal! Het park is 24/7 open.

skatepark waregem

Wil je graag naar een van de bovenstaande skateparken in de omgeving Roeselare maar heb je je skate gear nog niet compleet? Neem dan vooral een kijkje in onze skate webshop via de onderstaande ‘shop nu’ knop.

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?