skateparken nederland

Skateparken in Nederland

Top 5 Skatepark locaties Nederland

Op de onderstaande tabel zie je de beste plekken waar je kunt skaten in Nederland. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste skateparken in Nederland. Ons team heeft onderzocht wat de populairste skateplekken zijn op basis van bezoekersaantallen, variaties en het aantal obstakels. Ook hebben we gekeken of de stuntparken binnen of buiten zijn, ook wel aangegeven met indoor en outdoor. We hebben factoren zoals entree prijs, algehele staat van het park en openingstijden in de beoordeling meegenomen. Bij de linkjes in de tabel staat meer informatie over deze plekken. In de tabel hieronder zie je de 5 top skateparken die we je aanraden om te gaan skaten. Wil je meer informatie over de plek? Klik dan op de plaatsnaam en vind direct meer informatie over de betreffende locatie.

skateparken hoofddorp headville

Tabel: top 5 skatepark locaties in Nederland

PLAATS
NAAM
OMGEVING
Skatepark Urban Sport Zone Zeeburgereiland
Outdoor
Skatepark Sweetshop
Indoor
Skatepark Headville
Outdoor
Skatepark Skateland
Indoor
UtrechtSkatepark Utrecht
Indoor


Skateparken Nederland Kaart

Voor iedereen toegankelijk

De bovengenoemde skate parken zijn toegankelijk voor iedereen. Zowel voor jong als oud.

Sommige skate locaties zijn alleen bedoeld voor skateboarders, maar er zijn ook locaties waar je ook met de stuntstep of skeelers mag skaten. Vergeet niet online je plek te reserveren als je naar een indoor skatepark wenst te gaan!

Wil je graag naar een van deze skateparken maar heb je je skate gear nog niet compleet? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop.

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?