skateparken hoofddorp

Skateparken Hoofddorp

Als je opzoek bent naar een leuke skate spot dan ben je in hoofddorp aan het juiste adres. Wij hebben onderzoek gedaan naar de top 2 skateparken in hoofddorp. Tijdens het onderzoek hebben wij gelet op de variaties van de obstakels in het park en de algehele staat van het park. We bekijken zowel outdoor als indoor skateparken. Als laatste kijken we naar de eventuele openingstijden, entreeprijs en de mening van de bezoekers. In de onderstaande kopjes kan je meer informatie vinden over de top 2 skateparken in Hoofddorp!

skateparken hoofddorp

Tabel: top 3 skatepark locaties in Hoofddorp

PLAATS
NAAM
OMGEVING
HoofddorpSkatepark Headvilleoutdoor
HoofddorpSkatepark kwadrantpark
outdoor

1. Skatepark Headville

Dit is een leuk park in Hoofddorp. Het park heeft een goede ondergrond en verschillende leuke obstakels. Het skatepark kan je bezoeken als je net begint maar het is ook zeker leuk als je al gevorderd bent. Het park is voor iedereen, je kan dus met de step, BMX, skateboard etc. gewoon komen skaten. Het is een park waar je je met plezier een dag kan vermaken. We zien wel dat er af en toe onenigheid ontstaat in het park, en in de avond zijn er vaak hangjongeren. Houdt hier rekening mee het tijdstip dat je wenst te gaan en houd rekening met de mede skaters in het park.

Adres: 2134 WL Hoofddorp

2. Skatepark Kwadrantpark

Dit is een skatepark met alle ruimte om te skaten. Er is genoeg plek om te relaxen en meer dan genoeg ruimte om te skaten. Het is geen park met veel obstakels. Maar er is genoeg om leuk te kunnen oefenen. Als je opzoek bent naar een plek om te relaxen en rustig te skaten ben je bij het Kwadrantpark aan het juiste adres!

Adres: 2135 DS Hoofddorp

Kaart – Skateparken Hoofddorp

Benieuwd naar de beste skateparken van Nederland? Bekijk onze opsomming van de top 5 skateparken van Nederland.

Wil je graag naar een van deze skateparken maar heb je je skate gear nog niet compleet? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop.

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?