beste skateparken hasselt

Skateparken Hasselt

Skateparken Hasselt

Waar in Hasselt kan je leuk skaten? Dit vroegen wij ons ook af. Wij hebben onderzocht wat de leukste skateparken in de omgeving van Hasselt zijn. In ons onderzoek kijken we naar de obstakels in het park maar ook naar bijvoorbeeld de bereikbaarheid van het park. Bekijk de leukste skateparken van de omgeving Hasselt:

Tabel: Skateparken Omgeving Hasselt

PLAATS
NAAM
Style
Bilzen
Skatepark De Kimpel
Street
GenkSkatepark SportcentrumStreet
Tongeren
Skatepark De MottenStreet
Hasselt
Skatepark Kapermolen
Street
GenkSkatepark GenkStreet

1. Skatepark De Kimpel, Bilzen

Dit betonnen skatepark is wat kleiner maar zeker leuk, daarnaast is het gloednieuw. Het park bezit quarter pipes, ledges, rails, stairs, en een manual pad. Het skatepark is ook goed te bereiken en het is dagelijks open van 9:00 tot 22:00.

skatepark de kimpel
skatepark sportcentrum genk

2. Skatepark Sportcentrum, Genk

Dit nieuwe betonnen skatepark is een echte walhalla voor skaters. Met rails, ramps en ledges raak je niet uitgeskate op dit park. Ook de mooie omgeving rondom het park maakt de ervaring uniek. Zeker een aanrader!

3. Skatepark De Motten, Tongeren

Net zoals het skatepark in De Kimpel is het een relatief klein maar nieuw park. Het park bezit quarter pipes, ledges, rails en een bowl. Het skatepark is goed te bereiken en is 24/7 open.

skate park de motten tongeren
skatepark kapermolen tongeren

4. Skatepark Kapermolen, Hasselt

Dit uitgebreide park heeft van alles wat. Je kunt hier de leukste obstakels en elementen vinden met zelfs een bowl in het midden. Dankzij de grootte van het skatepark kan je ook flat ground tricks oefenen en heb je de ruimte om af en toe even te kunnen relaxen. Dit skatepark is voor elke soort skater en is ook nog eens 24/7 open.

5. Skatepark Genk

Dit outdoor skatepark in Genk heeft een overkapping voor de regen. Het park bestaat voornamelijk uit verschillende stylen quarters en ledges. Dit maakt het park vooral geschikt voor BMX’ers, inline skaters en stuntsteppers.

Wil je graag naar een van de bovenstaande skateparken maar heb je je skate gear nog niet compleet? Neem dan vooral een kijkje in onze skate webshop via de onderstaande ‘shop nu’ knop.

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?