skatepark usz zeeburgereiland amsterdam

Skateparken Den Haag

Skateparken Den Haag

Waar kan je leuk skaten in Den Haag? Dat vroegen wij ons ook af en we hebben dat dus meteen uitgezocht! Uit ons onderzoek kwamen 3 skateparken die zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. We kijken of het park een indoor of outdoor park is en daarnaast ook naar de verschillende obstakels in het park. Ook nemen we de eventuele openingstijden, bereikbaarheid, en eventuele entreeprijs en de reviews van de bezoekers mee in het onderzoek. In de onderstaande kopjes vind je verdere informatie over de beste skateparken in Den Haag.

skateparken den haag

Tabel: top 3 skatepark locaties in Den Haag

PLAATS
NAAM
OMGEVING
Den Haag
Skatepark SweatshopIndoor
Den HaagSkatepark Malieveld
outdoor
Den Haag
Skatepark Amsterdam-Zuid
Indoor

1. Skatepark Sweatshop

Dit indoor skatepark is een groot en gezellig skatepark. Voor iedereen wat wils, er is zowel uitdaging voor gevorderde als beginners te vinden. Iedereen is welkom om te komen skaten. Je kan hier ook skate lessen nemen en feesten organiseren. Het park is makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Het personeel is gezellig en er is een bar waar je wat kan drinken.

Adres: Binckhorstlaan 271, 2516 BB Den Haag

2. Skatepark malieveld

Dit park heeft veel betonnen obstakels. Voor de gevorderde skater is dit een leuk park om je tricks naar een nieuw niveau te tillen. In Den Haag heb je veel verkeer, gelukkig heb je in het park hier geen last van. We zien wel dat er weinig platte grond is dus als je graag ook flat-ground tricks beoefent dan kan je beter een ander park opzoeken.

Adres: Koekamplaan, 2594 AA Den Haag

3. Olympic skatepark

Het indoor Olympic skatepark is een goed park wat speciaal ontworpen is om te trainen. Sinds dat skaten een olympische sport is wilden de skaters graag een passende trainingsfaciliteit. De verstelbare obstakels bieden een erg gevarieerd skatepark, hierdoor kan je met verschillende rijstijlen en niveau’s altijd oefenen en trainen.

Adres: Olympiaplein, 2521 AV Den Haag

Kaart – Skateparken Den Haag

Benieuwd naar de beste skateparken van Nederland? Bekijk onze opsomming van de top 5 skateparken van Nederland.

Wil je graag naar een van deze skateparken maar heb je je skate gear nog niet compleet? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?