skateparken antwerpen top 3

Skateparken Antwerpen

Waar in het Belgische stadje Antwerpen kan je leuk skaten? Dit vroegen wij ons ook af. Wij hebben onderzocht wat de leukste skate parken van Antwerpen zijn. In ons onderzoek kijken we naar de obstakels in het park maar ook naar bijvoorbeeld de bereikbaarheid van het park. Uit ons onderzoek is een top 3 van skate parken gekomen. Bekijk de top 3 hier onder.

Tabel: Top 3 beste Skateparken Antwerpen

NAAMOMGEVINGENTREE
 Skatedepot AntwerpenIndoor7 euro
 Skatepark Antwerpen NoordOutdoorGratis
Skatepark Linkeroever Outdoor

Gratis

1. Skatedepot Antwerpen

Het Grootse overdekte skatepark van Antwerpen met wel 1500m2 skate grond is alleen voor skateboarders. Skatedepot is van woensdag tot zondag open. Er zijn genoeg objecten voor elk niveau. Houdt er alleen rekening mee dat de entree circa €7 is.Al is het slecht weer dan is dit indoor park zeker een bezoekje waard!

skatedepot antwerpen
skatepark skatedepot antwerpen

2. Skatepark Antwerpen Noord

Dit prachtige skatepark van naadloos beton is ontworpen door het Amerikaanse Team Pain en beschikt over de eerste fullpipe in de Benelux! De bowl is razend populair geworden en skaters en bmx’ers komen uit alle windrichtingen hierheen om hun kunstjes te tonen. De skatebowl is behoorlijk spectaculair en niet geheel ongevaarlijk. Het dragen van een helm en beschermende kleding is aan te bevelen. Het skatepark ligt vrij centraal in Antwerpen en is gemakkelijk te bereiken.

3. Skatepark Linkeroever

Skatepark Linkeroever is een klein gezellig skatepark dichtbij het centrum van Antwerpen. Alles is volledig van beton gemaakt dat maakt het skaten in dit park erg fijn. Daarnaast zijn er veel obstakels te vinden in dit park. Voor zowel beginners als gevorderden is skatepark Linkeroever een uitdagend park!

skatepark linkeroever antwerpen

Wil je graag naar een van de bovenstaande skateparken maar heb je je skate gear nog niet compleet? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop.

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?