black friday skateboard acties

Skateboards Black Friday

Enorme black Friday kortingen op alle skateboards! Een perfecte week om je skateboard uit te kiezen! Mis je kans niet! We hebben enorme Black Friday korting actie’s op diverse artikelen. Koop je skateboard met korting!

Dit zijn de beste Black Friday deals voor skateboards

Heerlijk met een skateboard buiten zijn is het beste wat er is! Omdat we iedereen de kans willen geven om buiten plezier te hebben, hebben we extra leuke kortingen op skateboards

Black Friday Deals voor complete skateboards

Complete skateboards zijn vaak al iets voordeliger, maar nu met Black Friday nóg voordeliger! Schaf nu je complete skateboard met korting aan!

Black Friday Deals voor longboards

Zoek je iets makkelijk om van A naar B mee te komen? Een longboard is de perfecte investering! En nu aan te schaffen met een leuke korting! Bekijk hier onder alle Black Friday Longboard Deals!

Black Friday Deals voor penny skateboards

Wil je dat je kinderen zich lekker buiten vermaken, dan zijn de penny skateboards de perfecte manier! De mini cruisers zijn een van de populairste cruisers van dit moment en nu ook nog eens met een leuke korting aan te schaffen!

Black Friday Deals voor cruiser skateboards

Op zoek naar een heerlijke cruiser? Dat komt goed uit! Nu ook nog eens met een serieuze korting! Bekijk de beste actie’s op de cruiser skateboards!

Heel veel kortingen!

We bieden niet alleen enorme kortingen aan op alle skateboards, maar ook op alle andere producten in ons assortiment zoals skeelers, steps, SUP Boards, etc.

Koop je skateboard met een serieuze korting. Wij hebben een breed assortiment aan Skateboards & Skate bescherming. Bekijk ons uitgebreide assortiment via de onderstaande ‘shop nu’  knop.

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?