beste skateboard wiel merken

Populairste Skateboard Wiel Merken: Top 5

Er zijn veel verschillende skateboard wiel merken op de markt. Enkele van deze merken zijn populair onder skateboarders. De meest populaire merken zijn dan over het algemeen ook de beste merken. Bekijk de top 5 meest populaire skateboard wiel merken hier onder:

5. Baker

Baker Skateboards is opgericht in 2000 door professioneel skateboarder Andrew Reynolds. Deze wielen zijn ontworpen en getest door veel professionele skateboarders in de industrie. dankzij de harde kunststof constructie zijn deze wielen mega snel en sterk.

baker skateboard wheels
oj skateboard wheels

4. OJ Wheels

Oj Wheels is opgericht in 1977 door Richard Novak, Doug Haut, en Jay Shuirman. Ze onderscheidde zich al vanaf het begin met feloranje kunststof wielen die speciaal waren ontworpen voor skateparken. Nu meer dan 40 jaar later maakt OJ wheels nogsteeds sterke wielen en inmiddels voor elk terrein.

3. Ricta

Ricta skateboard wheels is opgericht in 2002 door Jeremy Fox en Ian Deacon. Het doel van hun populaire Rapido Formula is om skaters maximale snelheid en comfort met rijden te brengen. Deze wielen zijn ook de 1ste keuze van de wel bekende skater Nyjah Huston, hij heeft er zelfs zijn eigen wielen set van.

ricta skateboard wheels
bones skateboard wheels

2. Bones

Bones is opgericht in 1977 door George Powell in Californië. Ze zijn een van de laatste skate merken die nog produceren in Amerika. De wielen hebben verschillende formules waarvan de STF (street tech formula) en SPF (skate park formula) het populairst zijn. Door de hoge kwaliteit en de brede keuze uit profiel, hardheid en vorm is Bones een top keuze voor elke skater.

1.  Spitfire

Spitfire Wheels is opgericht in 1987 door Jim Thiebaud. Dit merk is zeer populair onder de skaters. Dat komt omdat ze net als Bones voor elke manier van skaten de beste soorten wielen van hoge kwaliteit aanbieden. Voor street skaters zijn de Spitfire classics een aanrader. Omdat deze super lang mee gaan.

spitfire skateboard wheels

Wil je graag nieuwe skateboard wielen aanschaffen? Wij bieden een kwalitatief en breed assortiment aan skateboard wielen. Bekijk ons uitgebreide assortiment via de onderstaande ‘shop nu’  knop.

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hey fanatieke buitensporter! Kan het Extreme Sports Center team je ergens bij helpen?