Casual Schoenen

We hebben verschillende soorten schoenen in onze collectie.
De casual schoenen die je in onze webshop vind zijn van de merken BASQ, Etnies en ES.

BASQ

Het doel van BASQ is het combineren van passie voor surfen, mode en de zorg voor het milieu. Na meer dan twee jaar onderzoek en werk zijn ze erin geslaagd om een ​​deel van het ergste afval van de oceaan, zoals plastic en banden, om te zetten in 100% gerecyclede sportschoenen!
Met hun producten, werkwijzen en winst willen ze het milieu niet schaden, maar juist ten goede komen. Hun boodschap; “be part of the change”.

Etnies

Het merk is in eerste instantie gefocust op schoenen gemaakt voor skateboarders, maar tegenwoordig focussen zij zich op een breder publiek. Het casual dragen van deze schoen is inmiddels ook zichtbaar in het straatbeeld.

ÉS

ÉS neemt het voortouw op het gebied van high-performance skateboard schoenen. Het merk is voortgekomen uit het skate schoenenmerk Etnies en werd opgericht om meer straat gerichte, technische en innovatieve schoenen te ontwikkelen. De schoenen die ÉS op de markt brengt zien er subtieler en sportiever uit dan de traditionele skateschoenen. Ze blijven nog steeds even functioneel. Naast functionaliteit worden ze ook als casual schoenen gedragen.

Deze merken hebben we overigens ook in kinder varianten.

Bekijk onze casual schoenen collectie:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Winkelwagen
Scroll naar top
Chat openen
1
Hey! ???? Kunnen we je ergens bij helpen?