Ski helmen

Ski helmen/ snowboard helmen hebben tegenwoordig zijn er allerlei nieuwe technieken om het skiën/snowboarden een stuk veiliger maken. Tijdens je wintersport kunnen er op de piste kan veel gevaren met zich mee brengen. Bescherming en goede winter kleding is van essentieel belang. Mocht er iets gebeuren, zijn er tegenwoordig ook helmen met gps en/of recco systeem, waarmee men iemand makkelijker kan vinden in het sneeuw en/of bergen. Dan is het handig om bereikbaar te kunnen zijn. Ook kan het zijn dat je hard valt, dan zou het handig zijn als de helm ervoor kan zorgen dat de klap minder hardt aankomt. In onze collectie vind je zowel voor kinderen, dames en heren helmen. In ons assortiment hebben wij verschillene soorten hoofd beschermingen die onmisbaar zijn in zo’n situatie. Hieronder lees je welke wij aanbieden.  

Soorten Ski/Snowboard helmen:

  • Helm zonder vizier: In ons assortiment hebben we allerlei ski-helmen in verschillende kleuren en maten.
  • Helm met vizier: Tijdens het skiën is het vervelend om de hele tijd een skibril te dragen dat straks om je hoofd heen zit. Een Ski-helm met vizier biedt veel voordelen. Het zichtvlak is een stuk breder, waardoor je meer kunt genieten van het uitzicht op de berg. Mocht je een bril dragen kun je deze ook makkelijk dragen.
  • Helm met Recco Systeem: Het recco systeem word in helmen en kleding gebruikt, dit is super handig om iemand in de sneeuw te kunnen vinden.
  • Helm met GPS zender: Mocht je een ongeval hebben en je weet niet waar je bent, kunnen je familie of vrienden alsnog zien waar je bent.

Bekijk hieronder onze collectie:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Winkelwagen
Scroll naar top
Chat openen
1
Hey! ???? Kunnen we je ergens bij helpen?